lord
44 poze   7235 vizite
Albume

membru din 14 iulie 2009

poze lord

Ciobanesc romanesc de bucovina,parul semilung,culoarea :alb-negru.DN:19.01.2009. ,sex:mascul,nascut in Bucovina,tata:Tar de plai Vrancean,mama:Ada
Lord 2 luni
Lord 2 luni
Lord 2 luni cu Marina
Lord 2 luni cu Marina
P1000164
P1000164
lord 5 luni
lord 5 luni
Lord cu Marina; Lord la 5 luni
Lord cu Marina

Comentarii album • 61
KikyoChan 29 decembrie 2015  
Sa va traiasca! Este superb! ♥
Raportează
FermaBio 12 aprilie 2015  
Foarte frumos,sa va traiasca!
Raportează
bargab2006 11 iulie 2014  
ff
Raportează
bogdanrusu 20 martie 2014  
AM SI EU 2 ANIMALUTE :)
bogdanrusu.sunphoto.ro/Time_for_relax
Raportează
duse 2 februarie 2014  
superb!
Raportează
AdrianaS 30 august 2013  
SUPERB EXEMPLARUL
Raportează
ferrrer 20 august 2013  
superb
Raportează
bogdanphsg 5 iunie 2013  
foarte frumos!
Raportează
DANI26 12 aprilie 2013  
SUPERB CATELUS,SA VA TRAIASCA
Raportează
anonim
erji 6 mai 2012  
frumosa poza
Raportează
iurie 10 martie 2012  
mare!
Raportează
ZahariaDan 5 martie 2012  
Ciobanescul de Bucovina o MINCIUNA imensa!
Precizare:
- Nu doresc sa denigrez pe nimeni,
- nu doresc sa nu existe rase canine neinregistrate,
- nu doresc sa atac pe nimeni in mod nemotivat
- nu doresc decat sa ii aratam impreuna pe cei care au facut rau raselor nationale si chinologiei romanesti prin politicile de minciuni, falsuri, furturi si altele asemenea Doresc sincer sa facem impreuna cu totii - indiferent de apartenanta organizatorica - lumina,ordine si curatenie in aceasta activitate numita chinologia romaneasca in beneficiul tuturora dar mai ales al cainilor.
Cu stima
Cezar Osiceanu Clubul National de Caini Ciobanesti Romanesti - CNCCR Organism unic abilitat de catre Ministerul Agriculturii se se ocupe de toate problemele legate de aceste doua rase nationale in anul 1998 prin ordinul 17178/1998. Este cel care a omologat international pentru prima oara rasele de ciobanesti romanesti in anul 2004. Str. Popa Tatu,66,sector 1,Bucuresti,Romania. cnccr@yahoo.com tel. 0040744319130 www.clubulnationaldecainiciobanestiromanesti.sunphoto.ro si Canisa de Romania www.CanisaDeRomania.sunphoto.ro cezarosiceanu@yahoo.com
Tel 0040744319130
Cea mai mare minciuna careia i-a cazut prada intreaga chinologie nationala din ACHR dar si iubitorilor de caini in general a fost omologarea asazisei rase de CIOBANESC ROMANESC DE BUCOVINA! Autorii minciunii sunt urmatorii:
- conducerile ACHR si ale clubului si comisiilor de omologare din cadrul ei
- dnul Cristian Domitian Morosanu autorul cartii de trista amintire "Ciobanescul Romanesc de Bucovina - monografie in cuvinte si imagini" publicata in anul 2010 si vanduta fara chitanta oricui doreste!
- crescatorii si detinatorii de astfel de caini din cadrul ACHR care au stiut sau au aflat despre aceasta mare minciuna si au continuat perpetuarea ei in randul populatiei Romaniei si in afara granitelor ei
In fapt povestea este cam asa:
- un arbitru sarb Milivoi Urosevici tot venea in Romania la invitatia iubitului sau prieten Petru Muntean presedinte trecator prin chinologia nationala al ACHR.Pe baza acestei iubiri a aparut ideea ca omologarea rasei ciobanesc romanesc carpatin sa fie facuta in detrimentul crescatorilor majoritari din zona Bucovinei si in favoarea detinatorilor de caini de rasa comuna denumiti pompos carpatini din zona Bistrita.Aceasta idee a avenit pe fondul unor interese materiale personale ale celor doi mai suspomeniti care aveau la Bistrita un sponsor lipsit de cunostiinte chinologice dar plin de bani si de intentii bune legate de omologarea raselor nationale dna Bodea.In plus bistritenii s-au implicat in lupta si jocurile de culise legate de alegerea presedintelui ACHR si Petru Munteanu avea interesul major de a deveni presedinte in locul lui Virgil Nicolaev. Cum Milivoi Urosevici observase declinul major al chinologiei din fosta Yugoslavie candva un lider de piata in acest domeniu in zona Europei Centrale si Rasaritene a dorit sa ramana si el cumva in istoria chinologiei mondiale si nationale din Serbia si impreuna cu Petru Munteanu a pus la punct aceasta minciuna enorma si jignire la adresa poporului roman si a chinologiei nationale.
- practic cei doi au pacalit crescatorii din Moldova condusi de dr Gaspar Viorel ca rasa pe care ei o cresteau si o aveau inregistrata chinologic pana la acel moment inclusiv la Ministerul Agriculturii din Romania si publicata si in Monitorul Oficial ca si ciobanesc romanesc carpatin se va numi in cadrul FCI ca si Ciobanesc Romanesc de Bucovina. Odata inselati acesti crescatori cei doi au conceput si trimis la FCI standardul unei rase denumite CIOBANESC SUD EST EUROPEAN, cu tara de origine in Serbia,Bulgaria si Nordul Romaniei si ca si tari care patroneaza rasa Serbia si Romania. Ca nimeni sa nu se prinda prea usor de falsul grosolan si minciuna spusa peste tot s-a comunicat si inscris in limba romana numele rasei de Ciobanesc romanesc de Bucovina in locul celui real si langa numele real al rasei de CIOBANESC SUD EST EUROPEAN s-a trecut in paranteza numele de Ciobanesc Romanesc de Bucovina. Nimeni nu s-a sesizat de acest fals grosloan,capii ACHR au iesit in presa si s-au laudat cu marea realizare a lor, crescatorii si detinatorii au luat de buna minciuna si uite asa am ajuns abia acum sa constatam falsul si jiginirea maxima adusa bunei credinte a romanului iubitor de caini sau nu! Pentru edificare intrati pe site-ul FCI si la varianta in limba engleza care este cea oficial inregistrata si valabila in intreaga lume si veti putea constata singuri aceasta magarie maxima!
Raportează
IONUTMAZARE 27 ianuarie 2012  
fain la cap
Raportează
anonim
antrea tobo 24 ianuarie 2012  
imi plac catei mai multdecat voi doua sau mai multi chiar si caini rai
Raportează
Morrya 7 februarie 2012  
nu exista caini rai si daca sunt oameni iau facut asa
Raportează
steluizv 22 decembrie 2011  
frumos sa va traiasca
Raportează
canisadetohan 18 decembrie 2011  
Sa va traiasca!
Raportează
anonim
dasineta 24 septembrie 2011  
E draguttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Raportează
AlinaGabriela 6 august 2011  
cuti cutu ce tragutz
Raportează
baby18 19 martie 2011  
szooper cutzu:X
Raportează
done1963 11 martie 2011  
Superb exemplar!
Raportează
evril 6 februarie 2011  
ce dragut e sa-ti traiasca.intra si la mine te rog.multumesc anticipat!
Raportează
TTMioriticTT 5 februarie 2011  
Caini Ciobanesti Romanesti ciobanestiromanesti.ro/

A aparut un site foarte recent si un forum destinat exclusiv CIOBANESCULUI MIORITIC. Ca posesor de mioritic sunteti invitat sa contribuiti si dvs in limita timpului disponibil la sprijinirea si promovarea acestei rase nationale .

Acolo puteti sa va pubilcati si anunturi cu adultii de vanzare si cu puii de vanzare, astfel aveti mai multe sanse ca cineva sa cumpere.

Daca esti pasionat de rasa sau daca vrei pur si simplu sa impartasesti din experientele tale inregistreaza-te pe forum si hai sa discutam la modul serios. avem nevoie de oameni capabili si dispusi sa faca ceva de lunga durata. Acolo(pe site) puteti fi la curent cu ultimele noutati din lumea mioriticului si puteti aprofunda notiunile pe care le stiati despre mioritic-- si nu in ultimul rand puteti afla care sunt pasii de urmat pt ca mioriticul tau sa obtina un certificat de tipicitate (pedigree).

Forumul este forumul oficial al MIORITIC CLUB din ROMANIA si are un format modern si usor de utilizat. acesta este linkul forumului unde esti asteptat sa-ti faci cont si sa-ti prezinti cainele/cainii si sa-ti expui planurile in legatura cu aceasta rasa, sau de ce nu, sa contribui la promovarea mioriticului www.mioritici.info/forum
INSCRIEREA PE FORUM ESTE GRATIS,NU IMPLICA NICI O OBLIGATIE BANEASCA.
si acesta este site-ul clubului www.mioritic-club.ro
pt a va crea cont pe forum dati click pe "Inregistrare" (sus, sub imaginea cu mioriticul din titlul forumului) si urmati pasii afisati pe ecran.

In paralel cu siteul clubului functioneaza si siteul www.mioritici.info care isi propune sa fie cat mai aproape de pasionatii de mioritic; de exemplu fiecare dintre posesorii de mioritic poate contribui cu cate un articol in care sa spuna ce reprezinta mioriticul pt el si cum a aparut pasiunea aceasta. articolul va fi pus pe site si protejat de drepturile de autor si va aparea semnat de cel care l-a conceput. sunt exemple de articole in sectiunea MIORITIC --> Articole /// de pe www.mioritici.info/articole.html

Aceasta rasa nationala merita din partea noastra un mic efort.
DACA aveti PROBLEME CU CREAREA CONTULUI MA ANUNTATI SI va AJUT
Raportează
mihaitabarbu2007 23 ianuarie 2011  
frumos, sa va traiasca!
de unde l-ati luat , vroiam si eu unul.
Raportează
juliagirl29 16 ianuarie 2011  
ce cutzu dragutz :)
Raportează
GigiMarinescu 16 decembrie 2010  
super rasa
Raportează
halipcostel 1 decembrie 2010  
foarte frumos
Raportează
aupistol 27 august 2010  
asta da lord!!
Raportează
serju 29 iulie 2010  
Intra si pe www.petunivers.ro,si fa-ti un user.Acolo este mult mai usor sa vorbesti,pentru ca daca esti online poti folosi chat-ul,apoi poti sa iti faci multe albume cu poze.Eu zic ca merita sa incerci (nu ai nimic de pierdut).Poti s ale dai si altora mesajul meu.
Raportează
serju 29 iulie 2010  
frumos exemplar de ciobanesc de bucovina....sa iti traiascaa mult si bine...succes
Raportează
neluturosu 28 iulie 2010  
foarte frumos, sa va traiasca.
Raportează
anonim
rami321 28 iunie 2010  
scump
Raportează
petre71 20 martie 2010  
frumos
Raportează
anonim
vivimicutza 28 februarie 2010  
dragutz catel si si fetitza e dragutza!
Raportează
anonim
irina 8 februarie 2010  
asa catel ;) hmmm sa tot fi sapanul lui:D:X:X:
Raportează
anonim
lord 8 februarie 2010  
da
Raportează
lalea 5 februarie 2010  
f frumos si fetita la fel!
Raportează
anonim
lord.bogdan 5 februarie 2010  
mersi mult
Raportează
anonim
Copilu' 29 decembrie 2009  
frumos cainele tau n-am ce zice..
Raportează
anonim
lord bogdan 1 februarie 2010  
salut copilu p.. mersi mult chir nui gasesti defect. am pus si alte poze cu el acum la un an
Raportează
anonim
anna 23 decembrie 2009  
tare
Raportează
neluturosu 23 decembrie 2009  
Foarte frumos si simpatic.
Raportează
bodo4my 8 decembrie 2009  
Lord cu Marina - Sa va traiasca si sa va bucurati de amandoi.
Raportează
radoimihai 4 decembrie 2009  
Dece nu mai postezi fotografii noi cu Lord.Dece nu intrii pe forumul de CRB.sA STI CA ACOLO VEI GASI NUMAI PASIONATI AI RASEI CU TOT FELUL DE INTREBARI SI RASPUNSURI .iNCEARCA , SIGUR TE VA INTERESA.Uite iti dau un link si vezi discutii.www.animale.ro/forum/showthread.php?t=35009&page=222
Raportează
Elissuca 21 noiembrie 2009  
foarte frumos catelul...ast comm de la tine!
Raportează
Pitbulli 18 noiembrie 2009  
Foarte reusit!
Raportează
anonim
CristianT 9 noiembrie 2009  
Superb
Raportează
cassy 5 noiembrie 2009  
superbe imagini!!!
Raportează
radoimihai 14 octombrie 2009  
Raportează
radoimihai 14 octombrie 2009  
este mascul ?
Tocmai voi cumpara o fetita
Este foarte frumos , cum il cheama , de unde sunteti si din ce canisa este cumparat . Poate aveti o copie de pedigree , ? Vorbim neaparat daca vreti . De unde sunteti ?
Raportează
anonim
bogdan 29 ianuarie 2010  
comisani are pedigri
Raportează
anonim
lord 25 octombrie 2009  
Da este mascul si are 8 luni acum...,il cheama Lord,suntem din Targoviste !
Raportează
hannahmontanna 1 august 2009  
ce dragutz eeeeeeeeeeeeeeeeee
Raportează
mioritic 21 iulie 2009  
Frumos , ne vedem prin expo poate !
Raportează
lord 29 iulie 2009  
Mersi mult,e frumos si are decat 6 luni....
Raportează
anonim
anna2 14 iulie 2009  
ce catel dracutz
Raportează
anonim
lord 14 iulie 2009  
Intradevar e frumos...mersi mult
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.